Klobása z Rampuše - balená po 4ks - cca 400 g

1 hodnocení
 
Efekt lupa
 
  • 1 z 3

Kvalitní klobása s vysokým obsahem vepřového a hovězího masa. Klobása nejvyšší kvality, kořeněna česnekem a pepřem. Klobása vhodná nejen do studené kuchyně, obložených mís, výborná také ke grilování.

Dostupnost Skladem (> 15 ks)
Cena 118,26 Kč / ks bez DPH
136 Kč / ks    
Kód produktu 0302
Výrobce Farma SOKOL
Kategorie Masné výrobky
Záruka min. 10 dní
 

OCHUTNEJTE KLOBÁSY Z RAMPUŠE, KLOBÁSY S VYSOKÝM OBSAHEM MASA

Domácí klobása vyráběná z vepřového a hovězího masa, kořeněna česnekem a pepřem od místního dodavatele "Davídkovo koření" - koření zcela bez konzervantů a přidané soli - klobásy obsahující 94% masa, příjemná masitá chuť.

Klobásy udíme tradiční metodou uzení.

Klobása z Rampuše byla oceněná známkou Originální produkt – Orlické hory – Masné výrobky z Rampuše.  

Klobása z Rampuše, přirozeně bez lepku, bez konzervantů. Potravina nejvyšší kvality, od českého farmáře. Výrobek z podhůří Orlických hor. Výrobek od tradičního regionálního výrobce.  

Klobásy dodáváme vákuově balené, pro zachování nejvyšší kvality. Výrobek zavážíme s minimálním datem spotřeby 10 dní, výrobek je bez jakýchkoliv konzervantů a bez dusitanových solí, proto po otevření originálního balení doporučujeme spotřebovat do 7 dnů.

Cena na e-shopu je pouze orientační, skutečná cena za výrobek či zboží bude upřesněna, při předání zboží, cena se odvíjí od skutečné váhy výrobku či zboží.

Složení

  • vepřové maso 40%, vepřový bok 38%, hovězí maso 16%, vepřové kůže, "Davídkovo koření"(česnek,pepř černý,maltodextrin), voda, sůl, max. obsah tuku 30%.

 

Hmotnost 0.42 kg
Složení vepřové maso 40%, vepřový bok 38%, hovězí maso 16%, vepřové kůže, "Davídkovo koření"(česnek,pepř černý,maltodextrin), voda, sůl, max. obsah tuku 30%.
Alergeny neobsahuje alergeny

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5,0 1 hodnocení
Přidat hodnocení
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Používáme tyto cookie.