Acidofilní mléko - PŘÍRODNÍ - 200 ml

Kód: 0180
16 Kč / ks 13,91 Kč bez DPH
Skladem (> 15 ks)

Zakysaný mléčný výrobek, lahodné chuti, který je zdrojem mnoha živin, obsahuje plnohodnotné bílkoviny, vitamíny D, A, B2, dále probiotika a ABT kultury, které příznivě působí nejen na střevní mikroflóru.

Detailní informace

Detailní popis produktu

SVAČINA, PŘIPRAVENA NA CESTY

Acidofilní mléko je zakysaný mléčný výrobek, z čerstvého, kravského, plnotučného, pasterovaného mléka, vyráběný tradiční, ruční výrobou, který obsahuje probiotické kultury (Lactobacillus Acidophilus, Bifidobacteria, Streptococcus Thermophilus).  

Příznivé účinky acidofilního mléka, resp. probiotických kultur jsou všeobecně znám, nejenže – obnovují střevní mikroflóru, mají pozitivní vliv po léčbě antibiotiky, infekcích trávicího traktu, při stresu, či poruchách obranyschopnosti. Jsou bohatým zdrojem plnohodnotných bílkovin, vápníku, fosforu a různých vitaminů, převážně skupiny B.

Jsou lehce stravitelné a obsahují méně laktózy než klasické mléko, čímž se stávají vhodnou potravinou pro osoby trpící lehčí formou laktózové intolerance.

Acidofilní mléko - Přírodní, přirozeně bez lepku, bez konzervantů. Potravina nejvyšší kvality, od českého farmáře. Výrobek z podhůří Orlických hor. Výrobek od tradičního regionálního výrobce.  

Acidofilní mléko dodáváme v jednorázových plastových 200 ml obalech. Výrobek zavážíme s minimálním datem spotřeby 10 dní, výrobek je bez jakýchkoliv konzervantů, proto po otevření originálního balení doporučujeme spotřebovat do 24hodin.

Složení

  • mléko, smetanová kultura, ABT kultura ( Lactobacillus  acidophilus, Streptococcus  thermophilus, Bifidobacterium) obsah tuku min. 3%.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Mléčné výrobky
Záruka: min. 10 dní
Hmotnost: 0.22 kg
Složení: mléko, smetanová kultura, ABT kultura ( Lactobacillus  acidophilus, Streptococcus  thermophilus, Bifidobacterium) obsah tuku min. 3%.
Alergeny: mléko

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: