Farmářovy nitě

Kód: 1763
72 Kč –16 %
nitě
72 Kč –16 % 60 Kč / ks 53,57 Kč bez DPH 600 Kč / 1 kg
Skladem (>15 ks)

Pařený sýr z kravského, plnotučného, pasterovaného mléka. Vyráběný podle tradičních receptur, ruční prací, která dodává sýru nezaměnitelnou chuť. Sýr je výrazně slaný. Velmi často se používá do obložených sýrových mís. Také doporučujeme podávat k vínu či k pivu.

Detailní informace

Detailní popis produktu

OCHUTNEJTE FARMÁŘOVI NITĚ,  SÝR S VÝBORNOU CHUTÍ 

Pařený sýr z kravského, plnotučného, pasterovaného mléka. Vyráběný podle tradičních receptur, ruční prací, která dodává sýru nezaměnitelnou chuť. Sýr je výrazně slaný. Velmi často se používá do obložených sýrových mís. Také doporučujeme podávat k vínu či k pivu.

Farmářovy pletence je pařený sýr, přirozeně bez lepku, bez konzervantů. Potravina nejvyšší kvality, od českého farmáře. Výrobek z podhůří Orlických hor. Výrobek od tradičního regionálního výrobce.  

Dodáváme vákuově balený. Výrobek zavážíme s minimálním datem spotřeby 10dní. Sýr z kravského mléka je vyráběn bez jakýchkoliv konzervantů, proto po otevření originálního balení doporučujeme spotřebovat do 24hodin. 

Všechny naše sýry jsou vyráběny ručně, proto se může skutečná cena za výrobkem mírně lišit.

Cena na e-shopu je pouze orientační, skutečná cena za výrobek či zboží bude upřesněna, při předání zboží, cena se odvíjí od skutečné váhy výrobku či zboží.

Složení

MLÉKO, jedlá sůl jodem, sýrařské kultury, syřidlo, chlorid vápenatý, obsah tuku min 25%, obsah sušiny min 45%

Skladujte při 4-8 °C

 

Průměrné výživové hodnoty ve 100g: 1350 kJ/321 kcal

Tuky: 24,9 g, z toho nasyc. mastné kyseliny: 16,95 g

Sacharidy:  0,5 g,  z toho cukry: 0,5 g

Bílkoviny: 23,91 g

Sůl: 1,2 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Mléčné výrobky
Záruka: min. 14 dní
Hmotnost: 0.12 kg
Složení: MLÉKO, jedlá sůl jodem, sýrařské kultury, syřidlo, chlorid vápenatý, obsah tuku min 25%, obsah sušiny min 45%
Alergeny: mléko, stopy vlašských ořechů

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: