Jogurt Jahoda 130 g

Kód: 1623
16 Kč / ks 14,29 Kč bez DPH
Skladem (>15 ks)

Čerstvý jogurt z kravského, pasterovaného mléka. Bílý jogurt s ovocnou složkou. Jogurt zrající v kelímku. Nově všechny naše jogurty obsahují probiotika a ABT kultury (Lactobacillus Acidophilus, Bifidobacteria, Streptococcus Thermophilus), které příznivě působí nejen na střevní mikroflóru.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Ochutnejte výborné jogurty s vlastními džemy

Domácí, ručně vyráběný jogurt z čerstvého, kravského, nehomogenizovaného, plnotučného, pasterovaného mléka.

Pro výrobu jogurtů používáme plnotučné mléko, k zahuštění pak sušené mléko, dále pak jogurtovou kulturu. Díky použití sušeného odstředěného mléka má výsledný jogurt vysoký obsah bílkovin a vápníku, tedy těch složek, které jsou na mléčných výrobcích nejvíce ceněny. Vzhledem k tomu, že vlastní jogurt uzrává přímo v kelímku, je prakticky veškerý mléčný tuk usazen ve vrchní, cca 5 mm silné vrstvě jogurtu, což může vyvolávat dojem, že se jedná o jogurt s vysokým obsahem tuku.

Do ochucených jogurtů přidáváme kvalitní ovocné příchutě, které jsou bez přidaných konzervantů. Ovocné příchutě pocházejí také z naší výrobny na Rampuši. V jogurtu je znát typická, přirozená chuť a vůně čerstvého ovoce.

Jogurt z Rampuše - Jahoda, přirozeně bez lepku, bez konzervantů. Potravina nejvyšší kvality, od českého farmáře. Výrobek z podhůří Orlických hor. Výrobek od tradičního regionálního výrobce.  

Jogurt dodáváme v jednorázových kelímcích. Výrobek zavážíme s minimálním datem spotřeby 10 dní, výrobek je bez jakýchkoliv konzervantů, proto po otevření originálního balení doporučujeme spotřebovat do 24hodin. Výrobek doporučujeme neklopit.

Složení

  • jogurt (mléko, sušené mléko,jogurtová kultura, ABT kultura (Lactobacillus acidophilus, Streptococcus thermophilus, Bifidobacterium), jahodový džem 16% (ovoce 50%, cukr), obsah tuku min. 3%.

Doplňkové parametry

Kategorie: Mléčné výrobky
Záruka: min. 14 dní
Hmotnost: 0.135 kg
Složení: jogurt (mléko, sušené mléko,jogurtová kultura, ABT kultura (Lactobacillus acidophilus, Streptococcus thermophilus, Bifidobacterium), jahodový džem 16% (ovoce 50%, cukr), obsah tuku min. 3%.
Alergeny: mléko

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: