Jogurt JAHODA - 250 g - kelímek

1 hodnocení
 
Novinka Efekt lupa
  • 1 z 2
 

Čerstvý jogurt z kravského, pasterovaného mléka. Bílý jogurt s ovocnou složkou. Jogurt zrající v kelímku. Nově všechny naše jogurty obsahujíprobiotika a ABT kultury (Lactobacillus Acidophilus, Bifidobacteria, Streptococcus Thermophilus), které příznivě působí nejen na střevní mikroflóru.

Dostupnost Skladem (> 15 ks)
Cena 16,52 Kč / ks bez DPH
19 Kč / ks    
Kód produktu 0150
Značka Farma SOKOL
Kategorie Mléčné výrobky
Záruka min. 10 dní
 

Ochutnejte výborné jogurty s vlastními džemy

Domácí, ručně vyráběný jogurt z čerstvého, kravského, nehomogenizovaného, plnotučného, pasterovaného mléka.

Pro výrobu jogurtů používáme plnotučné mléko, k zahuštění pak sušené mléko, dále pak jogurtovou kulturu. Díky použití sušeného odstředěného mléka má výsledný jogurt vysoký obsah bílkovin a vápníku, tedy těch složek, které jsou na mléčných výrobcích nejvíce ceněny. Vzhledem k tomu, že vlastní jogurt uzrává přímo v kelímku, je prakticky veškerý mléčný tuk usazen ve vrchní, cca 5 mm silné vrstvě jogurtu, což může vyvolávat dojem, že se jedná o jogurt s vysokým obsahem tuku.

Do ochucených jogurtů přidáváme kvalitní ovocné příchutě, které jsou bez přidaných konzervantů. Ovocné příchutě pocházejí také z naší výrobny na Rampuši. V jogurtu je znát typická, přirozená chuť a vůně čerstvého ovoce.

Jogurt z Rampuše - Jahoda, přirozeně bez lepku, bez konzervantů. Potravina nejvyšší kvality, od českého farmáře. Výrobek z podhůří Orlických hor. Výrobek od tradičního regionálního výrobce.  

Jogurt dodáváme v jednorázových kelímcích. Výrobek zavážíme s minimálním datem spotřeby 10 dní, výrobek je bez jakýchkoliv konzervantů, proto po otevření originálního balení doporučujeme spotřebovat do 24hodin. Výrobek doporučujeme neklopit.

Složení

  • jogurt (mléko, sušené mléko,jogurtová kultura, ABT kultura (Lactobacillus acidophilus, Streptococcus thermophilus, Bifidobacterium), jahodový džem 16% (ovoce 50%, cukr), obsah tuku min. 3%.

 

Hmotnost 0.26 kg
Složení jogurt (mléko, sušené mléko,jogurtová kultura, ABT kultura (Lactobacillus acidophilus, Streptococcus thermophilus, Bifidobacterium), jahodový džem 16% (ovoce 50%, cukr), obsah tuku min. 3%.
Alergeny mléko

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
5,0 1 hodnocení
Přidat hodnocení
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
render jahoda WEB render jahoda WEB
5
IF Avatar autora | 4.10.2018
Spokojenost naprostá, jemný, s dobrou marmeládou.
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Používáme tyto cookie.