Pařené válečky s kmínem a cibulí 100g

Kód: 1807
Novinka
Značka: Farma SOKOL
64 Kč / ks 57,14 Kč bez DPH 640 Kč / 1 kg
Skladem (>15 ks)

Pařený sýr z kravského, plnotučného, pasterovaného mléka. Vyráběný podle tradičních receptur, ruční prací, která dodává sýru nezaměnitelnou chuť. Sýr je výrazně slaný. Velmi často se používá do obložených sýrových mís. Také doporučujeme podávat k vínu či k pivu.

Detailní informace

Detailní popis produktu

OCHUTNEJTE Pařené válečky s kmínem,  SÝR S VÝBORNOU CHUTÍ 

Pařený sýr z kravského, plnotučného, pasterovaného mléka. Vyráběný podle tradičních receptur, ruční prací, která dodává sýru nezaměnitelnou chuť. Sýr je výrazně slaný. Velmi často se používá do obložených sýrových mís. Také doporučujeme podávat k vínu či k pivu.

Pařené válečky, je pařený sýr, přirozeně bez lepku, bez konzervantů. Potravina nejvyšší kvality, od českého farmáře. Výrobek z podhůří Orlických hor. Výrobek od tradičního regionálního výrobce.  

Dodáváme ve vakuovém sáčku s 87% vakua. Výrobek zavážíme s minimálním datem spotřeby 10dní. Sýr z kravského mléka je vyráběn bez jakýchkoliv konzervantů, proto po otevření originálního balení doporučujeme spotřebovat do 24hodin. 

Všechny naše sýry jsou vyráběny ručně, proto se může skutečná cena za výrobkem mírně lišit.

Cena na e-shopu je pouze orientační, skutečná cena za výrobek či zboží bude upřesněna, při předání zboží, cena se odvíjí od skutečné váhy výrobku či zboží.

Složení

plnotučné mléko, kmín, sušená cibule granulovaná, syřidlo, sůl, chlorid vápenatý, mlékařské kultury, obsah tuku min 25%.

Průměrné výživové hodnoty ve 100g: 1350 kJ/321 kcal

Tuky: 24,9 g, z toho nasyc. mastné kyseliny: 16,95 g

Sacharidy:  0,5 g,  z toho cukry: 0,5 g

Bílkoviny: 23,91 g

Sůl: 1,2 g

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Mléčné výrobky
Záruka: min. 14 dní
Hmotnost: 0.15 kg
Složení: plnotučné mléko, sýřidlo, sůl, chlorid vápenatý, mlékařské kultury, obsah tuku min 25%.
Alergeny: mléko, vlašské ořechy

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: