Čerstvý sýr - OLIVOVÝ - cca 200 g

Neohodnoceno
 
Tip Efekt lupa
 
  • 1 z 3

Domací sýr z kravského, plnotučného, pasterovaného mléka. Vyráběný podle tradičních receptur, ruční prací, která dodává sýru nezaměnitelnou chuť. Čerstvý sýr olivový, český výrobek, s vůní středomoří. Kravský sýr s olivami, chuť sýru je velmi výrazná. Sýr s vůní provensálského koření a chutí zelených a černých oliv nejvyšší kvality. Doporučujeme podávat k vínu.

Dostupnost Skladem (> 15 ks)
Měrná cena 330 Kč / 1 kg
Cena 57,39 Kč / ks bez DPH
66 Kč / ks    
Kód produktu 0102
Výrobce Farma SOKOL
Kategorie Sýry
Záruka min. 10 dní
 

Čerstvý sýr olivový, český výrobek, s vůní středomoří

Čerstvý sýr z kravského, plnotučného, pasterovaného mléka. Vyráběný podle tradičních receptur, ruční prací. Při výrobě používáme provensálské koření od místního dodavatele "Davídkovo koření" - koření zcela bez konzervantů a přidané soli.

Sýr z kravského mléka s olivami, máme oceněný jako ORIGINÁLNÍ PRODUKT ORLICKÝCH HOR.

Čerstvý sýr s olivový, přirozeně bez lepku, bez konzervantů. Potravina nejvyšší kvality, od českého farmáře. Výrobek z podhůří Orlických hor. Výrobek od tradičního regionálního výrobce.  

Sýr dodáváme vákuově balený. Výrobek zavážíme s minimálním datem spotřeby 10dní. Sýr z kravského mléka je vyráběn bez v konzervantů, proto po otevření originálního balení doporučujeme spotřebovat do 24hodin.

Všechny naše sýry jsou krájeny ručně, proto se může skutečná cena za výrobkem mírně lišit.

Cena na e-shopu je pouze orientační, skutečná cena za výrobek či zboží bude upřesněna, při předání zboží, cena se odvíjí od skutečné váhy výrobku či zboží.

Složení

  • plnotučné mléko, olivy +/- 5%, sýřidlo, sůl, chlorid vápenatý, provensálské koření, mlékařské kultury, obsah tuku min 25%.

 

Hmotnost 0.21 kg
Složení plnotučné mléko, olivy +/- 5%, sýřidlo, sůl, chlorid vápenatý, provensálské koření, mlékařské kultury, obsah tuku min 25%.
Alergeny mléko, vlašské ořechy

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Používáme tyto cookie.