Čerstvý sýr - OŘECHOVÝ - cca 200 g

1 hodnocení
 
Efekt lupa
 
  • 1 z 3

Domací sýr z kravského, plnotučného, pasterovaného mléka. Vyráběný podle tradičních receptur, ruční prací, která dodává sýru nezaměnitelnou chuť. Tento sýr je ideální a velmi oblíbený především u žen, při výrobě do sýru přidáváme sekané a celé kusy vlašských ořechů. Doporučujeme podávat k vínu.

Dostupnost Skladem (> 15 ks)
Měrná cena 330 Kč / 1 kg
Cena 57,39 Kč / ks bez DPH
66 Kč / ks    
Kód produktu 0103
Výrobce Farma SOKOL
Kategorie Sýry
Záruka min. 10 dní
 

OCHUTNEJTE ČERSTVÝ SÝR S OŘECHY, NEJOBLÍBENĚJŠÍ SÝR NAŠICH ZÁKAZNÍKŮ

Čerstvý sýr z kravského, plnotučného, pasterovaného mléka. Vyráběný podle tradičních receptur, ruční prací. Při výrobě používáme sekané a celé kusy vlašských ořechů.

Čerstvý sýr ořechový máme oceněný jako ORIGINÁLNÍ PRODUKT ORLICKÝCH HOR.Výrobek z podhůří Orlických hor.

Čerstvý sýr ořechový, přirozeně bez lepku, bez konzervantů. Potravina nejvyšší kvality, od českého farmáře. Výrobek z podhůří Orlických hor. Výrobek od tradičního regionálního výrobce.

Sýr dodáváme vákuově balený. Výrobek zavážíme s minimálním datem spotřeby 10dní. Sýr z kravského mléka je vyráběn bez v konzervantů, proto po otevření originálního balení doporučujeme spotřebovat do 24hodin.

Všechny naše sýry jsou krájeny ručně, proto se může skutečná cena za výrobkem mírně lišit.

Cena na e-shopu je pouze orientační, skutečná cena za výrobek či zboží bude upřesněna, při předání zboží, cena se odvíjí od skutečné váhy výrobku či zboží.

Složení

  • plnotučné mléko, vlašské ořechy +/- 5%, sýřidlo, sůl, chlorid vápenatý, mlékařské kultury, obsah tuku min 25%.

 

Hmotnost 0.21 kg
Složení plnotučné mléko, vlašské ořechy +/- 5%, sýřidlo, sůl, chlorid vápenatý, mlékařské kultury, obsah tuku min 25%.
Alergeny mléko, vlašské ořechy

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5,0 1 hodnocení
Přidat hodnocení
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Používáme tyto cookie.